Yritys

Yritys

Oscaria Sarén perusti valokuvaamon Lappeenrantaan vuonna 1893. Olen järjestyksessä jo neljästoista omistaja vuodesta 1991.

Aloitin valokuvaajan urani 80-luvulla Näppärissä. Olen huomannut ilokseni että moni asiakas löytää minut aina vuosienkin jälkeen tarvitessaan valokuvaajan palveluja.

Yritys aloitti toimintansa 1893 Palolaitoksen eli nykyisen Snellmanin päiväkodin pihassa. Nykyisessä paikassa Kinnusen talossa se on ollut 80-luvun lopulta lähtien.

Valokuvaamolla on negatiiviarkisto vuodesta 1956, josta voi edelleen tilata kuvia.

Lapsikuvaus oli jo alkuaikoina suosittua. Hääkuvaus ja perhekuvaus ovat myös saanut asiakkaat kuvaamoon. Ylioppilas ja rippikuvat ovat olleet hyvä syy ikuistaa nuoret ja jakaa sukulaisille ja ystäville kuvia muistoksi.

Moni tarvitsee itestään edustavan profiilikuvan yrityksen nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan, niitä kuvaan nykyisin paljon.

Passikuvat  on muuttuneet digimuotoon, tällöin lähetän kuvatiedoston suoraan poliisin palvelimelle ja asiakas saa vain kuvatunnuksen, millä kuvat löytyvät poliisin koneelta. Myös perinteisiä passikuvia otan edelleen.

Jos täytät passikuvahakemuksen netissä, käy ensin kuvassa.

Tervetuloa kuvaan  T:Tiina